deanaera Skin & Beauty by Dira Abu Zahar


Set pencuci Muka #deanaera by Dira Abu Zahar mengandungi -

Deanaera Milky Soap - membersihkan wajah secara menyeluruh.
- membantu proses pencerahan kulit.
- ekstrak susu dapat menghaluskan kulit wajah. - mengecilkan pora
- sesuai digunakan pada badan juga.

Deanaera Day Cream
- merawat kulit pada siang hari dgn melembapkan.
- menghalang sinaran matahari terus kepada kulit wajah (sunblock)
- membantu proses pencerahan.
- boleh dijadikan sbg bedak asas.
- memberi perlindungan kepada kulit sewaktu berada Di luar rumah.

Deanaera Night Cream.
- mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa penggelupasan
- mennaikkan seri wajah yang kusam.
- meratakan tona wajah
- bertindak sbg agen pelembap.
- mengurangkan garis halus.
- memudarkan parut dan jeragat.
- mengawal serta mencerahkan pigmentasi. - melembapkan kulit kering.
-sesuai digunakan pada badan

Order ;
sms/ whatzup 019 263 6954

LuvMyCoffee by Rita Rudaini

Jom mulakan hari dgn #LuvMyCoffee by Rita Rudaini
 Antara Kebaikan LMC
✔️ Meningkatkan kecerahan kulit
✔️ Manjadikan kulit lebih gebu / flawless
✔️ Memulihkan Kulit bermasalah / berparut
✔️ Mengurangkan kedutan & garis halus
✔️ Melembapkan kulit & menjadikan kuliy lebih anjal
✔️ Meningkatkan sistem imunisasi badan
✔️ Membantu menambahkan susu badan bg ibu2 yg menyusukan
✔️ Sesuai utk mereka yg diet
.
 Kandungan LMC
✔️ Habatussauda ✔️ Pearl Extract ✔️ Argan Stemcell ✔️ Sugar ✔️ Non Diary Creamer ✔️ Goat Milk ✔️ Arabica Coffee ✔️ Pure Marine Collagen

Harga RM69.90 - 15sachet

RUDAINI BEAUTE


#LuvMyCoffee by Rita Rudaini

Antara Kebaikan LMC
✔️ Meningkatkan kecerahan kulit
✔️ Manjadikan kulit lebih gebu / flawless
✔️ Memulihkan Kulit bermasalah / berparut
✔️ Mengurangkan kedutan & garis halus
✔️ Melembapkan kulit & menjadikan kuliy lebih anjal
✔️ Meningkatkan sistem imunisasi badan
✔️ Membantu menambahkan susu badan bg ibu2 yg menyusukan
✔️ Sesuai utk mereka yg diet
.
Kandungan LMC
✔️ Habatussauda ✔️ Pearl Extract ✔️ Argan Stemcell ✔️ Sugar ✔️ Non Diary Creamer ✔️ Goat Milk ✔️ Arabica Coffee ✔️ Pure Marine Collagen



Rudaini Beaute skincare (3 item)

RM110sem
RM 120 ss
***free poslaju*** 1-cleansing bar (40g)
Kombinasi dari habatussauda,virgin argan oil dan herbs utk melembutkan,melembab dan memutihkan kulit.

2-protection cream(5g)
Memelihara kulit dari cahaya uv.memutih dan menaikkan seri wajah.memudarkan jerawat,jeragat menjadikan kulit sekata.mengandungi SPF 25

3-repair cream
Merawat kesan parut jerawat,merawat pigmentasi tanpa pengelupasan

Rudaini Beaute Angel Mask
RM77 free postage
Antara kebaikan:-
 🌼 Menegangkan kulit muka
🌼 Mencerah & memperbaiki struktur kulit
🌼 Melembapkan & menghaluskan kulit muka
🌼 Mengecilkan pori-pori
🌼 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌼 Anti-penuaan
🌼 Merawat sel-sel kulit
🌼 Melicin & melembutkan kulit muka

Cara pemakaian : Basuh muka dgn menggunakan pencuci muka & keringkan. Sapu Angel Mask ke seluruh muka (kecuali bahagian mata) & ratakan. Biarkan selama 20-30 minit kemudian bilas hingga bersih. Amalkan 2/3 kali seminggu

Order >> email auninajlacollection@yahoo.com
sms / whatzup 019 263 6954

Agent di alu2 kan !!!!

Agent di perlukan !!!!

[PROJEK LEPAS RAYA]

Misi Mencari Agent di bawah Naura Auni Beauty by AuniNajla Collection bagi product - Kaylena Beaute - 5in1 set, Target Treatment, - Rudaini Beaute - Trial Set, LuvmyCoffee by Rita Rudaini & Angel Mask - Irissential Product - Rice Soap, Body Scrub & Lips Scrub.

kepada yg berminat -
 sila email auninajlacollection@yahoo.com atau
PM Page @Naura Auni Beauty by AuniNajla Collection maklumat berikut :

Nama -
No hp -
Alamat -
FB / IG -


Irissenrial Product





Nk order ;
sms/whatzup 012 972 5559
email - auninajlacollection@yahoo.com















 

BIO~EVER NANO CREAM


Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa) dan Kacang Soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. Wild Yam dan Kacang Soya pula mengandungi rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktiviti hormon badan.

Bagaimanakah Bio~Ever Nano Cream mempengaruhi badan kita?
Kacang soya dalam Bio~Ever Nano Cream mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan. Diosgenin yang terdapat dalam Bio~Ever Nano Cream pula dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Hormon-hormon ini dapat menyelaraskan sistem badan termasuklah fungsi metabolisme dan sistem saraf, di samping melambatkan penuaan organ-organ badan dan memelihara fungsi fisiologi badan. Selain itu, rumusan yang terkandung dalam Wild Yam (Dioscorea Villosa) dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.

Bagaimanakah tahap penyerapan Bio~Ever Nano Cream?
Masa penyerapan adalah kira-kira 2-3 minit bagi selepas haid berhenti sehingga 7 hari sebelum bermulanya haid yang seterusnya. Selepas ini, masa penyerapan akan dipercepatkan di mana ia hanya memerlukan 15 saat. Tahap penyerapan yang lebih cepat ini menunjukkan badan manusia mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin. Biasanya, Bio~Ever Nano Cream diserap dengan lebih cepat dalam tempoh 7 hari sebelum bermulanya haid.

Apakah cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream?
1) PERINGKAT AWAL 
Cuba pada kulit dengan kuantiti yang sedikit, perhatikan sama ada berlakunya keadaan alergi. Sekiranya tiada, anda dicadangkan untuk menghabiskan sebotol dalam masa 6 hari. Untuk mendapatkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat. Namun sekiranya berlaku alergi, anda dinasihatkan untuk menggunakannya pada waktu pagi dan malam. Anda juga diingatkan untuk meminum air yang banyak, banyak bersenam dan mendapat rehat yang cukup.

2) TEMPOH PENJAGAAN
Ia bergantung pada keadaan individu sama ada untuk meningkatkan atau mengurangkan penggunaan Bio~Ever Nano Cream. Anda dicadangkan untuk menggunakannya setiap hari pada waktu pagi dan malam. Ia sesuai untuk kegunaan jangka panjang dan tidak akan menyebabkan ketidakselesaan.

Mengapakah kesan Bio~Ever Nano Cream lebih baik daripada ubat-ubatan lain sedangkan ia hanya disapu pada kulit? Adakah ia ubat?
Bio~Ever Nano Cream bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio~Ever Nano Cream membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.

Adakah Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat?
Tidak. Kandungan utama Bio~Ever Nano Cream ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio~Ever Nano Cream yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat. 

Adakah Bio~Ever Nano Cream harus digunakan secara berterusan? Sekiranya penggunaan dihentikan, adakah ia akan mengakibatkan keadaan kulit dan fungsi badan menjadi lebih teruk?
Bio~Ever Nano Cream kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidakseimbangan hormon, proses penuaan akan berlaku dengan cepat. Penggunaan Bio~Ever Nano Cream dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio~Ever Nano Cream secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal. 

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan menyebabkan badan terlalu bergantung kepada produk?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. Fungsi Bio~Ever Nano Cream ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan semasa kedatangan haid?
Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio~Ever Nano Cream juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda? 
Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.

Adakah ibu yang sedang menyusu sesuai menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna.

Sekiranya wujud masalah seperti gatal, kemerahan, sakit kepala, kentut, lecet dan lain-lain simptom yang tidak menyenangkan, adakah ia alergi atau kesan sampingan?
Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio~Ever Nano Cream bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kaum lelaki?
Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu testosteron. Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kanak-kanak?
Kanak-kanak yang belum memasuki peringkat akil baligh tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream. Ia sesuai digunakan oleh kanak-kanak perempuan yang telah mengalami haid pertama serta kanak-kanak lelaki yang telah mempunyai perubahan seksual dan suara yang jelas.

Kandungan Utama
Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa), Kacang Soya (Glycine Soja), Resveratrol

Keberkesanan
  • Kaya dengan antioksidan dan anti-penuaan.
  • Kaya dengan diosgenin yang boleh mengaktifkan hormon, membantu menggalakkan kadar metabolisme dan menyelaraskan sistem saraf.
  • Memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain.
  • Meningkatkan daya stamina dan tenaga.

Cara Penggunaan
Sapu dan urut pada bahagian-bahagian yang tertentu sehingga diserap sepenuhnya. 
 
 
Berminat nk Order..
SMS/Whatzup : 012 972 5559

Terokai kecantikan bersama Kaylena Beaute




Terokai kecantikan bersama Kaylena Beaute 
dan 
Serlahkan kejelitaan semulajadi anda 

Kaylena Beaute' 5 in 1 Set

Set penjagaan muka lengkap.. Sesuai utk semua kulit termasuk jerawat,jeragat & kulit bermasalah. 

Tanpa penggelupasan. Lulus KKM.

Retail RM183 (sm) RM186 (ss)





Tempahan Baju Kurung Dewasa & Kanak-Kanak 2014

Tempahan 2014 dibuka

Baju Kurung Dewasa
Size : S , M , L
Harga : RM120


Baju Kurung Kanak-Kanak

0-6m, 1y, 2y & 3y   RM50
4y, 5y & 6y   RM60
7y & 8y  RM70


Baju Melayu Johor Kanak-Kanak

0-6m, 1y, 2y & 3y   RM50
4y, 5y & 6y   RM60
7y & 8y  RM70

Utk Pilihan Corak & Kain... 
Bole check kat link di bawah

>>> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.732425213464158.1073741844.627816473925033&type=1

>>> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.738822179491128.1073741845.627816473925033&type=3

Kaylena Beaute' update !!!



Kaylena Beaute' dh approved by KKM...
jadi kakak2 & adik2 cantik tk perlu ragu2 lagi
 
Nak order : bole email auninajlacollection@yahoo.com
atau WA/SMS 012 972 5559 / 019 263 6954
 
Sesapa yg nk extra income... nk jd Reseller/Agent
bole contact kami ya... 

Kaylena Beaute' Set update !!!!

Update dr HQ!!!!
Salam semua mehhh nak kongsi niii , ada satu customer kami kakak comel ni kongsi ngan kami , dia risau bila ramai yg cakap product kami ada mercury , tapi alhamdulillah kakak ni dah cuba ketiga2 cream kami iaitu , NIGHT CREAM ,DAY CREAM & TREATMENT MOISTURISER , kesemua cream tu bila DIGOSOK PADA CINCIN EMAS TIADA PERUBAHAN WARNA BERLAKU YERRR ... Alhamdulillah terima kasih kakak comel kerana percaya dgn product kami adalah NATURAL INGREDIENTS salam sayang dari saya LEUNIEY


Sabun Marine Essence a.k.a Sabun Ketiak

 -Mencerahkan ketiak dan celah-celah badan yang gelap

-Menghilangkan daki dan kesan gelap siku, lutut dan buku lali

-Mengurangkan rekahan pada tumit kaki

-Membantu mengurangkan dan sekaligus menghilangkan gatal2 pada badan akibat radang eczema

-Menghilangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan

-Membantu mengurangkan masalah jerawat pada belakang badan

-Melembutkan kulit

-Menghilangkan kesan parut

-Mengembalikan kesegaran setiap kali menggunakannya.





JENIS CECAIR (LIQUID)
BODY WASH & SYAMPOO 
RM33 each (tidak termasuk postage)


 JENIS KETUL (BAR)

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
RM105 SEKOTAK (3 Bar)
RM40 utk 1 Bar

 (tidak termasuk postage)